Movie

Hantu Bonceng Full Movie

September 10, 2011


Aku tengok movie ni dengan Zhariff, Farith and kawan² diorang yang lain petang tadi.

Aku nak tengok movie ni pun pasal aku minat Zizan♥ hihi >,< okay, stop merepek.
Cerita ni starting dia boleh tahan la. Part yang paling best time Am (Zizan) pegi kat tempat kerja awek dia si Halimaton(Jue). Si Am ni dok panggil awek dia baby, baby baby. Sekali tu awek dia hempuk buku and cakap "BABI!". Hahaha! Sumpah lawak k. Lagi satu part time Am kat tempat kerja dia, dia bawa kawan² dia. Lepas tu dia punya speaking tu, hoho! Lawak ah. Banyak part lawak², serious best. Tak rugi la tengok movie ni. 1 part je yang aku tak berkenan. Boleh pula si Yus RL tu ada dalam movie tu =,= #dari dulu lagi aku tak minat Yus, tak tau kenapa.
#ni last tengok movie. lepas ni tak tengok movie sampai bulan 12 :'(

Tonton Hantu Bonceng Full Movie

You Might Also Like

14 comments

  1. huuhh..belum sempat tengok lagi filem hantu bonceng ni..(^^,)

    ReplyDelete
  2. nak pegi plkn dah ? take care FD :)
    ohh btw , background blog kite same cuma colour je lain , hikhik :D

    ReplyDelete
  3. Ezad : eh, tengok la. best oh cite ni :D

    ReplyDelete
  4. Amalina : a'ah, nak pegi PLKN dah :( I will :) hihi! sama tapi lain warna :D

    ReplyDelete
  5. boleh la...tengok nanti...tengok kat umah jer hihihihi

    ReplyDelete
  6. kite pon tengok cite ni smlm..kelakar sgt222..bes

    ReplyDelete
  7. Msred tengah download citer ni.... Hheee... Nanti kat opis baru layan....

    ReplyDelete
  8. cite ni kelakar !!!!
    tpi tak leh lawan kelakar cite Johnny English....
    :)

    ReplyDelete
  9. Msred : layan sampai lebam :D

    ReplyDelete
  10. Man : tak seram langsung! :D

    ReplyDelete