Hantu Bonceng Full Movie


Aku tengok movie ni dengan Zhariff, Farith and kawan² diorang yang lain petang tadi.

Aku nak tengok movie ni pun pasal aku minat Zizan♥ hihi >,< okay, stop merepek.
Cerita ni starting dia boleh tahan la. Part yang paling best time Am (Zizan) pegi kat tempat kerja awek dia si Halimaton(Jue). Si Am ni dok panggil awek dia baby, baby baby. Sekali tu awek dia hempuk buku and cakap "BABI!". Hahaha! Sumpah lawak k. Lagi satu part time Am kat tempat kerja dia, dia bawa kawan² dia. Lepas tu dia punya speaking tu, hoho! Lawak ah. Banyak part lawak², serious best. Tak rugi la tengok movie ni. 1 part je yang aku tak berkenan. Boleh pula si Yus RL tu ada dalam movie tu =,= #dari dulu lagi aku tak minat Yus, tak tau kenapa.
#ni last tengok movie. lepas ni tak tengok movie sampai bulan 12 :'(

Tonton Hantu Bonceng Full Movie

Comments

Ezad Skytech said…
huuhh..belum sempat tengok lagi filem hantu bonceng ni..(^^,)
nak pegi plkn dah ? take care FD :)
ohh btw , background blog kite same cuma colour je lain , hikhik :D
Dianaa said…
Ezad : eh, tengok la. best oh cite ni :D
Dianaa said…
Amalina : a'ah, nak pegi PLKN dah :( I will :) hihi! sama tapi lain warna :D
Cik Rose Cute said…
boleh la...tengok nanti...tengok kat umah jer hihihihi
nabila azmi said…
kite pon tengok cite ni smlm..kelakar sgt222..bes
msredcheesecake said…
Msred tengah download citer ni.... Hheee... Nanti kat opis baru layan....
man said…
ingatkan cite seram.
Ayien Ocaca said…
cite ni kelakar !!!!
tpi tak leh lawan kelakar cite Johnny English....
:)
Dianaa said…
Cik Rose : hihi, best woo
Dianaa said…
Nabila : kaaaan? :D
Dianaa said…
Msred : layan sampai lebam :D
Dianaa said…
Man : tak seram langsung! :D
Dianaa said…
Ayien : eh best ke cite tu?

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite