BE

BE Pertama dan ke dua dari Nuffnang!

September 04, 2011


OMG OMG! Macam tak percaya yang aku dapat BE! Weeeee~! :D baru kali ni aku dapat online lama² and terus buka Nuffnang. Tengok UV ada berapa. Ciput je pun sebab dah lama tak update en. Aku dapat mengadap komputer ni pun sampai 10 sept je :(


Hoyehhh! Ni first BE aku. Thank you Nuffnang! Love you, muah muah! Hihi :'D ni kira macam Nuffnang nak bagi duit raya kat aku la ni. Ngehehe xD first BE tu Samsung Raya Grapevine. Korang rajin² la klik ea. Heee :D korang kan baik hati, cantik, comel, handsome. KAHKAH! Puji melambung! Takpe², tapi memang betul korang baik hati en. Kalau baik hati, klik la kalau ada iklan samsung tu ea :D
Second BE celcom samsung galaxy. Eh, Samsung lagi en? Ah, pape je la asalkan korang klik ea. Hahaa :D mana tau kot lepas aku balik dari PLKN and check earning Nuffnang tu kang ada la dalam bape belas hengget en. Sekarang ni tengah ciput lagi. Kang 3 bulan blog aku ni sunyi. Confirm takde yang datang singgah pasal takde post yang best :(

Okay la, aku letih lagi ni. Esok aku post entry pasal Ali ea sebab tadi aku pegi ruma dia, sambil² tu beraya la juga. Heee :D blogger tegar je yang mengadap komputer / laptop duapuluhempatjam kan? :p


Bye! :)

You Might Also Like

8 comments

  1. tahniah..
    bw laju2 dik
    rugi BE tu

    ReplyDelete
  2. Terbelog : hee, thanks abg. insyaAllah hari ni bw sampai lebam xD

    ReplyDelete
  3. untung la.. x pnah dpat be..
    susah la nak dpat BE

    ReplyDelete
  4. Ni pun FD banyak brsabar kot. Haha. Akhirnya dapat la juga

    ReplyDelete