DOMO kun

3 surat sebelum raya :D

September 04, 2011


#ni last post pasal sabtu lepas k :D cite macam dah basi, tapi kisah apa aku. aku nak cite juga, haha :D

Sabtu lepas aku dapat surat. 3 surat kat atas tu la. Jom tengok apa yang ada! :D


Yang ni barang yang aku order kat Mymum Shoppie tu. Aku bayar hari khamis or jumaat kot, hari sabtu dah dapat. Cepat en? Ngehehe :'D
Harap² aku boleh bagi brooch tu kat kawan aku :)


Even birthday aku dah lama lepas, tapi ada lagi tau yang nak bagi birthday card. Hihi!


Taraaa! Dari adik Muja :') hihi!
Thanks Muja, akak suka keychain tu :D


Kad rayaaaaaaaaaa! :D


Kad raya dari blogger! Heeee :D
Kad ni dari Zuhdi Freak Show. Thanks ea!


Bye! :)

You Might Also Like

2 comments

  1. hoho.. untungla dapat kad raya... hehehe..;b

    ReplyDelete
  2. Heee, thanks ea sbb bagi kad raya :3

    ReplyDelete