Yeayy! Menang GA!

August 12, 2011 Fatin Diana 10 Comments


Aku menang GA! Excited gila k, haha. Punya la belambak GA and contest yang aku join, baru kali ni ada tuah. Tal percaya? Tengok gambar kat bawah ni.

#semangat sampai nak printscreen. HAHA!

Klik gambar tu kalau korang still tak percaya. Ngehehe xD

Btw, thank you so much Girang and kawan Girang sebab pilih Diana sebagai pemenang. Tempat ke dua tu, hoho! :D aku sendiri macam tak percaya. Apa pun, rezeki aku en. Heee :D

Nak siap keluar ni, bye! :)


You Might Also Like

10 comments:

AnAk dEneSor said...

congrat dear

isyam mirah said...

wah..taniah dear..mirah byk join pom, xdpt gk..huhuhu

rerehalim said...

congrats:)

salwaismail said...

untungggggg la! haha :D

sejak 2 menjak ni bertuah sungguh cik fatin diana ni ek.. follower naik mendadak. menang give away ni dh berapa kali entah.. tahniah!! murah rezeki ya

Dianaa said...

Iera : Thank you :)

Dianaa said...

Mirah : Hee, thanks. Diana ni pun baru kali ni menang. Hee :D

Dianaa said...

rerehalim : Thanks :)

Dianaa said...

Salwa : haha, untung la enn :p

Dianaa said...

Fathin : Heee, ni first time menang GA :) thanks :)