Ben Ashaari follow blog kite. Ihik!

August 20, 2011


Assalamualaikum,


Hohoho! Selalunya aku tengok kawan² dalam blog aku abg BA follow diorang. Agak jealous la juga, haha xD mana tak nye, blogger famous amous follow blog diorang. Aku pun nak juga, ngehehe xD sekarang ni abg BA follow blog aku. Serious terkejut!
Thanks abang BA :D


Bye! :)

You Might Also Like

30 comments

  1. Sally : cuba tanya abg BA :p minta dia follow :p

    ReplyDelete
  2. Luqeem : ngehehe, best best! :D

    ReplyDelete
  3. congrates sebab follower dah meningkat2 ye.. pasal abg ben tu.. memanglah siapa yang tak terkejut kan kalau dia follow blog kita.. abg ben pun antara followe zyla yang terawal.. :")... mesti rajin buat blogwalking ni.. semoga berjaya dlm dunia blog..

    ReplyDelete
  4. El : best sbb blogger famous masuk blog kita, haha

    ReplyDelete
  5. Same la kite. Dulu BA follow kite gak kat entry ni

    http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/07/mr-ben-ashaari-following-me.html

    Yg terharunya sb masa tu kita newbie n follower baru ade 16. Terharu kan :D

    ReplyDelete
  6. abg ben pon dah follow blog nad..ngee...:)

    ReplyDelete
  7. Wana : selalu nampak juga abg BA follow blog newbie. kira dia nak support la tu kot :)

    ReplyDelete
  8. bgoz laa cm 2 . .hehe. .
    congratez yerr :))

    ReplyDelete
  9. wahh ! tahniah !
    minngu lepas pon die follow kite..followers yg ke 359..
    hee

    ReplyDelete
  10. Miezah : ehh, jgn jealous :p

    ReplyDelete
  11. saya sebelah abg BA je tuh ^___^

    ReplyDelete
  12. HAHA.. tahniah.. sama lah.. mase abg ben follow pun mcm nak jantung gugur..

    ReplyDelete
  13. bila pro blogger follow kita rasa nak canang satu dunia....hheee

    ReplyDelete
  14. Sharifah : hihi, tauu. nampak tuu :D

    ReplyDelete
  15. Alia : haha, terkejut enn :D

    ReplyDelete
  16. wahhh..tahniah pokcik ben pon follow aku waktu angke mude2 dulu..ngehhehe

    ReplyDelete