Family

Shopping raya

August 21, 2011


Tumblr_lq1i8ljuuj1qituglo1_500_large
Sebelum puasa hari tu ada shopping sikit. Shopping kat The Store Sungai Buloh je pun. Kat sana cuma shopping sikit je :( beli blouse. Baju tu macam gambar kat atas. Warna putih, lengan panjang. Kain lembut! Memang sedap ah pakai. Adik aku yang number 3 tu sibuk beli baju macam aku juga, tapi warna pink.


Tumblr_lpwca3ounq1qjjwkvo1_500_large
Lepas dapat beli baju, cari seluar pula. Aku cari skinny warna kelabu. Memang dari dulu lagi aku nak cari skinny kelabu, akhirnya dapat jugaa! Yang paling best, seluar aku size 28, adik aku yang number tiga tu size seluar dia 30. KAHKAHKAH! Happy-nya aku. HAHA! Sepatutnya aku punya size lagi kecil dari 28 tu, tapi disebabkan paha aku yang agak besar and berisi, kena la beli size besar sikit :( takpe, asalkan aku punya size lagi kecil dari size adik aku. HAHA! :D

Tu je yang aku dapat time sebelum start puasa
#aku cite part aku je, tak cite part adik aku yang lain beli apa.

__________________________________________


1233273_anjalookbook1small_large
Semalam shopping lagi, kat The Store Sungai Buloh LAGI! Hahaha! Macam takde tempat lain pula nak shopping en. Kat luar The Store tu ada jual cardigan, murah pun murah. Alaa, yang orang Siam niaga macam² baju and seluar tu. Aku rasa dah merata tempat kot orang Siam tu jual, kan kan? Tak kan la tak tau kot. Tipu la kalau perempuan tak tau en :p


Tumblr_ljw4jgzj111qiennwo1_500_large
Kat The Store semalam ada kasut macam kat atas ni. Sumpah comel gilaaaa! Warna putih. Tapi sayang, takde size lain :( tinggal yang display tu je. Yang display tu muat² tapi bahagian depan besar. Akak tu cakap sebab tu kan display, ramai yang try. Memang besar sikit ah en. Takpe, bila² kang aku nak cari juga kasut macam kat atas tu. Seriously comel gilaaa! Dengan riben comel kat depan tu, lagi² comel ah en! :D


Lepas berbuka kat The Store Sungai Buloh, pegi Jusco Kepong pula. Kat situ ada SALE! Memang sale gila² ah bila raya dah nak dekat ni. Sampai 70% pun ada!


131357085023942_large
Kat Jusco, aku pegi kat port Applemint #tak reti ah nak eja. Kat situ aku nampak baju yang aku berkenan. Serious aku suka gila dengan baju tu. Harga dia RM60 lebih, ada less sampai 70% so dapat la dalam 18 19 hengget. Murah gila, kann? Adik aku yang number tiga tu pun SIBUK LAGI! Dia ambil baju yang lebih kurang macam aku punya, tapi warna biru. Aku punya warna putih.
Lepas tu aku pegi bahagian VOIR pula. Cari skinny hitam. Harga dalam RM 120 and ada less 50%. Aku pegi try seluar, then terus suruh akak tu tulis. Yang mak dengan abah pelik "aik, terus amik?". Aku sengih je, haha :D mak terkejut tengok harga sebab murah. Kalau nak ikutkan nafsu aku, nak je aku rembat dua tiga helai baju pasal ada sale en. Tapi design pula tak menarik. Takpe, ada masa lagi nak shopping :D
Tahun ni serba hitam putih :3


Bye! :)

You Might Also Like

4 comments

  1. errr..ttbe jeles sbb xsopim lg..hehe..

    ReplyDelete
  2. eh eh , smlm pon saya nmpk akak kat The Store awww ;D lalu dpn2 plak tu ;) heee comel akak :)

    ReplyDelete
  3. Eh, yeke? Adehh, kenapa tak tegur? :( haha, comel la sangat enn :p

    ReplyDelete