PLKN

PLKN?!

August 13, 2011


*klik untuk lebih jelas

Balik dari lepak semalam, online FB kejap. Then sorang kawan FB aku ni dah check PLKN dia and dia dapat kat Perak. Aku pun macam excited nak check kot-2 dapat Perak juga en. Bila check je, hampeh! Dapat kat Melaka. Eeeee! Tak suka! Aku tak tau kenapa tak suka dapat kat Melaka, tapi serious memang tak suka.

Mak cakap "ingatkan dapat la kat Sabah Sarawak, boleh la naik kapei tegbang", #ada sleng Perak sikit. Hihi! Aku ingatkan kalau dapat kat Perak, boleh la balik kampung time cuti. Ni Melaka? Apa yang ada? Tempat bersejarah je la pun. Haihhh =,= beraya kat Melaka la jawabnya, HAHA.


Bye!

You Might Also Like

18 comments

  1. ala xpe..
    boleh gak jalan2 kat melaka 2..
    hehekk

    ReplyDelete
  2. Jasin? Rasanya Keba pun duduk situ. Tapi tatau dekat mana XD

    ReplyDelete
  3. hi diana! tahniah lah dpt plkn,guddluck ya :)

    btw,pls like jap pic ni,plisshh,bace pantunye dulu,time kasih sgt2
    http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/08/saya-suka-hari-rayaa.html

    ReplyDelete
  4. bagusnya dapat plkn.. zyla dulu nak sgt join plkn ni.. tapi tak dpt..adik zyla je yang bertuah

    ReplyDelete
  5. tahniah! ala. mane2 pun syok. saya dah balik pun. 5 bulan lepas. dapat 1st intake:)

    ReplyDelete
  6. Melaka pon ok what?hehehe..:)

    ReplyDelete
  7. slamat berPLKN ek dik..ok la tu Melaka dulu akak dapat kat ulu kedah lagi la xde pape..huhu...PLKN sgt2laa memenatkan tapi best! heee :P

    ReplyDelete
  8. Wah ! bestnya... saya teringin nak g PLKN , Tapi saya tak dapat,.. =(

    ReplyDelete
  9. Ezy : err, nak jalan mana je? Semua Diana dah pegi. Haha

    ReplyDelete
  10. Ezad : Thanks :) #padahal tak suka gila, haha

    ReplyDelete
  11. Fathin : selalu sgt macam tu. orang yg nak sgt, tak dapat. orang yg taknak, dapat pula. tak adil, haha

    ReplyDelete
  12. Salwa : 1st intake best la, 3rd intake tak best kot sebab pelatih dia garang2. orang ckap la pasal semua budak "nakal" and jahat.

    ReplyDelete
  13. Bombay : err, tak okay :( haha

    ReplyDelete
  14. Milo : haha, thanks bagi semangat sikit. hihi xD

    ReplyDelete
  15. Najwa : pegi Diana punya ni nak? haha

    ReplyDelete