PLKN

Hari ni dapat dua surat! ;)

August 25, 2011



Pintu tak berkunci, orang ketuk pintu. Kalau adik² aku balik sekola, diorang terus tolak pintu and masuk rumah. Bila intai kat lubang, rupa² abang posmen kat depan pintu. Segan a nak buka pintu time tu sebab aku tak mandi lagi #time tu pukul 1 lebih kot. Pelik dah sebab aku rasa aku takde pape urusan. Aku tengok surat kat tangan abang posmen tu, aku dah mengeluh. Sebab aku nampak logo PLKN tu. Brrr =,=

Dah isi apa yang patut, abang posmen tu bagi lagi satu surat. Haaa! Surat tu la yang aku tertunggu-tunggu. Hahaa! Nak tau? Jom tengok! :D


Surat cinta dari PLKN

Berdebar nak buka, haha!


Dah siapkan tiket bas tu, takbole bla betul! Hahaha! Mula² mak yang buka surat ni. Aku buka surat lagi satu. Ngehehe xD
Kat dalam sampul dari PLKN tu, banyak gila borang kena isi =,= lepas tu aku nampak borang surat kebenaran ibu bapa. Aku cakap kat mak "mak, mak tulis la kat sini tak benarkan" #sambil tunjuk surat kebenaran tu. Mak aku cakap "dibuatnya karang orang tu nak surat kesihatan dari doktor, nak kata apa kang? ang bukan ada penyakit pape pun". Haihhhh, taknak pegi ;(




 Surat dari blogger :D



Cantik kad raya ni :D


Tulisan cantik woooo! Jealous aku tengok. Kertas bentuk love tu siap ada bedak, wangi tauu! Hihi xD tengok tu, kita dapat duit raya dari blogger. Dua kupang je, duit juga en. Tehee :D
Thank you Cik Bell, muah muahh! Hihi xD


Bye! :)


You Might Also Like

22 comments

  1. surat mana yg paling best..atas ke bawah..? hee~

    ReplyDelete
  2. wahh, dah masuk PLKN nanti kurang la aktiviti nak blogging ni kan.. all the best yee..

    ReplyDelete
  3. hehehe gudluck kat plkn nti dear :)

    ReplyDelete
  4. hehe
    fara pon dpt kad dr sis bell
    hhee :D

    ReplyDelete
  5. sayang..tulisan kak bell burOk la..HAHA..
    Mekasih..jaga leklOk taw :)

    ReplyDelete
  6. Ezad : surat yang bawah, hihi xD

    ReplyDelete
  7. Gen2merah : haa, tu la. terabai la blog ni nanti :( hee thanks :)

    ReplyDelete
  8. Farah : cantik en tulisan dia :D

    ReplyDelete
  9. CB : hihi! cantik la tulisan! diana punya tulisan lagi hodoh. tu pasal tak bagi kad raya kat sape2. HAHA! okay, diana jaga elok2 :D thanks ea :D

    ReplyDelete
  10. wah..gud luck dik
    elok2 dalam kem tu tau :)

    ReplyDelete
  11. Goodluck Wirawati FD! haha :D
    #eh, saya buat giveaway!
    Http://salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. wahhh.. dpt plkn.. gud luck yaw. ;)

    bestnyer dpt kad rye :D

    ReplyDelete
  13. Salwa : hahaa! thanks Salwa. giveaway lagi? okayy! :D

    ReplyDelete
  14. heyhey Diana dear! take care kt PLKN tu ^^"

    ReplyDelete
  15. kad raya. :D

    eh eh, selamat hari raya. :)

    ReplyDelete