Hadiah,

Hadiah dari mereka :D

August 01, 2011 Fatin Diana 16 Comments


Aku ada bagitau kat entry INI yang aku nak post pasal hadiah en. Heee, jom tengok! :D


Tengok tu, ada dua bear pegang love. Aww, so sweet. Ni hadiah dari Ekin. Heee :D benda ni dia main muzik tau. Aku suka gila benda ni. Muzik dia slow, sedap je dengar. Pandai betul Ekin pilih hadiah untuk aku. Heee :D senang la nak tidur nanti. Dengar muzik slow, confirm terlelap terus.

Ekin sayang, thanks tau untuk hadiah tu! :*



Weeee~! Superman! Baju ni Akmal yang bayarkan. Haa, baju ni la yang aku pilih. Tapi kan wey, baju ni besar. Aku dah try pakai :( takpe, nanti aku suruh mak aku kecik kan. Heee :D

Akmal, thanks tauu! Kau cakap kau tak puas lagi belanja aku en? Time puasa ni belanja aku berbuka tau! Nabila dah ajak berbuka kat McD macam tahun lepas :D


Haa, jam ni pula N yang bagi. Time jumpa dia tu, aku tengok tangan dia pakai jam ni. Aku tanya dia "sejak bila pakai colour pink?". Dia buka jam tu, dia cakap "eh, ni untuk awak. hadiah", dia sengih-2. Hahaa! Aku tegur bukan sebab nak jam tu. Aku sendiri terkejut k bila dia bagi jam tu. Mula-2 tu aku taknak ambil, segan kot. Dia terus masukkan dalam beg plastik yang aku tengah pegang. Brr, memang takbole buat apa la en.

Awak, thanks tau sebab bagi jam ni. Kalau kita kelua sama, saya pakai jam ni. And saya cuba untuk suka dengan warna pink. Hihi! :D awak awak! Mak saya cakap jam yang awak bagi ni cantik. Heee :D thanks again! ;)


Haa, 3 hadiah tu je. Hee, apa pun thanks korang! Aku suka sangat-2 tau! :D thanks thanks thanks! Sayang korang!


Bye!

You Might Also Like

16 comments:

jam tuh santekkkkkkkkkkk wlpn sy xminat pink. hahaha :D

Dianaa said...

Kan kan? Hee :D diana pun tak minat. Tapi skrg tgh cuba :D

colour jam tu cantik :) tp fyqa tak minat sporty watch hehe

Dianaa said...

Hee, thanks. Jam tu besar kot, hihi

KecohAbes said...

lawa jam tu..tp pink..ouch!!!~!

ieqa said...

wahh . comel nyer jam tu . :D

N ? Nordin Ahmad ? ahh sape plak nordin ahmad ni bahahhaa . jam tu cantek , kim salam kat N kau . haha

Dianaa said...

KecohAbes : Hahaa, spoil en. Kalau hitam putih smart :D

Dianaa said...

Ieqa : Hee, thanks :D

Dianaa said...

Eka : Hahaa! Memandai kau je Nordin Ahmad. Aku pun tak kenal sape Nordin tu. InsyaAllah aku sampaikan salam tu :)

GnieSyazni said...

bestkan dapat hadiah...rasa dihargai =)

wah bestnya dapat banyak hadiah...

Dianaa said...

Gnie : Hee, betul2 :D

Dianaa said...

SM : Hee :D memang best! :D

Cik Pieka said...

haha. ape ni . N bg jam yg dy da pakai. cannot go like that :) btw nah amek ni. muahhhhhh . penat ak bg ni. hadiah dari I, Ros and Intan. HAHAHAHHA

Dianaa said...

CP : Hahaa! Jam tu dia baru beli la wey. Pakai pun tak sampai sehari. Awww, dia bg kiss la. Hahaha! Muahhh!