First kad raya :D

August 23, 2011 Fatin Diana 18 Comments



Teheeee :D first kad raya yang aku dapat. Ni pun dari blogger.

Solicious StoriNori
*klik header kat atas ni

Solicious yang bagi kad raya kat aku. Aku dapat kad raya ni pun pasal join GA dia yang INI. Ngehehe :D
Thanks Solicious sebab bagi kad raya :D


Bye! :)

You Might Also Like

18 comments:

dpt kad raya tuuu. smgt laa raya. hehe :)

Ezad Skytech said...

hee..bestnya dapat kad raya..(^^,)

Alhamdulillah selamat sampai :)

Ezy Chiaki said...

bestnye dpt kad raya!
=)

Dianaa said...

Ainon : haha, semangat a juga :p

Dianaa said...

Ezad : heee :D

Dianaa said...

Soly : hee, thanks ea :D

Dianaa said...

Ezy : hee, best2 :D

AnAk dEneSor said...

wah...da lame x dapat kad raye..

Dianaa said...

Nak? :D

cik aisha said...

xdpt kad raya pun thn ni..huhuu

Dianaa said...

Nanti ada la tuuu :D

petuapakar said...

terbaek...selamat hari raya

klik sini untuk follow saya kembali

sudi2 la jenguk n folo blog kecik sayee

Dianaa said...

Petuapakar : hihi! selamat hari rayaa! :D

Dianaa said...

Hazirah : okayy :D

CikNyz said...

Assalamualaikum..lama rasenyer CikNyz tak jenguk belog ni… maaf sbb CikNyz bz dgn kije ..dikesempatan ni CikNyz nak ucapkan

Selamat berpuasa & Selamat hari Raya
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya.html

ikuti jugak entry pasal Gunung kinabalu dari Part1-Part 4
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/ciknyz-gunung-kinabalu.html

Dianaa said...

Wa'alaikumussalam :)
hihi! Selamat berpuasa and selamat hari raya :D