Movie

Review movie: Final Destination 5

August 29, 2011


Sabtu hari tu tengok movie, cite Final Destination 5. Mula² tengok tu macam takde apa sangat. Part kat jambatan tu yang ngeri tau. Si Sam ni macam dapat bayangan masa akan datang. Dia nampak apa yang jadi time kat jambatan tu. Semuanya mati cara tragis, memang ganas gila! Aku banyak tutup mata kot, haha! #baik tak payah tengok en, membazir je. nasib baik percuma.
Setiap kali part orang accident or hampir² nak mati, aku mesti tutup mata. Serious aku tak sanggup nak tengok! Takut gila k! Aku tengok cite hantu pun takde sampai nak tutup mata. Patut a cite ni cuma untuk 18 ke atas. Kalau budak² tengok pun takut kot. Aku sarankan orang yang berani je la yang tengok cite ni. Tapi serious cite ni best!

UPDATE!

Ni first scene #saje nak share dengan korang :3 Part ni time Candice jatuh tu aku tutup mata. Serious banyak kali aku tutup mata, ngeri kot. Si N tu boleh bantai nak tidur. Nasib baik tak pakai duit. Kalau pakai duit, memang rasa rugi ah tengok wayang tu.
Sebelum tengok movie ni, N tanya aku pernah ke tak tengok dari first sampai 4? Aku cakap lantak ah tengok ke tak, atleast ada juga yang aku tengok sebelum ni. Bukan tiba² je aku tengok yang ke 5 terus. Benda macam ni je dah berdebat dengan dia, bengong en? Haha xD

Bye! :)

You Might Also Like

6 comments

  1. HAHA! Kejap Diana nak letak satu video cite ni

    ReplyDelete
  2. wahh diana nak tgk. kite nak jugak. xboleh jadi ni huk3. ila slalu tgk FD ni dr 1st. ni x dpt2 lg isk3.

    ReplyDelete
  3. ok! sy jeles sebab xdpt tgk lagi... hahaha

    ReplyDelete
  4. Ila : eh, tengok la cite ni. best woo! :D even diana tk tgk dr 1st, tp tetap layan cite ni sampai habis :D

    ReplyDelete
  5. Asma : haha, nanti tengok la :D

    ReplyDelete