Review blog

Faten Osman

August 04, 2011


Siapa Faten Osman? Jom baca! :D


Tadi singgah blog Maisarah. Tengok older post dia. Then nampak dia review blog kat SINI. Then aku pun tengok la blog yang dia review tu. Dah masuk blog tu, simple je aku tengok. Lepas tu tengok lukisan dia. Fuyooo! Cantik gila okay?! Lukisan dia macam komik jepun, sumpah comel.

Antara salah satu lukisan yang aku suka,


Kenapa aku suka? Perempuan dalam lukisan tu nampak matang. Selalunya kita tengok orang buat doodle muka semuanya comel-2, nampak macam budak. Tapi yang ni lain. Aku rasa korang pun boleh bezakan, betul tak? Nak tengok blog dia? Klik SINI :D

Nama dia Faten Osman. Aku rasa lebih kurang macam aku je. Nama aku Fatin Diana binti Othman. Yang sama tu Faten and Osman. Even ejaan lain, tapi sebutan still sama en. Hihi! xD beza umur aku dengan dia pun setahun je. Dia asal dari Perak, aku pun dari Perak. Cuma tinggal kat KL. Ngehehe xD

Tu je la yang aku nak review pasal Faten Osman. Jangan lupa tengok blog dia. Comel k! ;)


Bye!

You Might Also Like

6 comments

  1. salu jer yang nama fatin mesti muka comel2 mcm kwn saya gak.. hehe.. sronok pandai melukis.. sy cuma pandai lukis rumah jer haha

    ReplyDelete
  2. he. blog faten memang bes giler !

    ReplyDelete
  3. Hee :D diana pun bukannya reti sangat melukis. Tangan kayu, HAHA xD

    ReplyDelete
  4. suke giler blog faten osman tu..
    hehe

    ReplyDelete