10 facts

Fact day #9

August 14, 2011




Badan kecil, tapi bila menjerit je confirm orang tak percaya itu aku. Hahahaa!
Time zaman sekolah rendah, serious aku tak pernah jerit-2 kat sekolah. Tapi kuat menangis. Kena usik sikit, nangis. Kena sakat sikit, nangis. Kena denda, nangis. Memang manja =,= #rasa macam benci pula diri aku sendiri time tu, macam gedik nak mampus. haha.
Masuk je sekolah menangah, aku rasa time tu la aku start asyik menjerit. Tapi bila cikgu ada, memang pendiam. Bila cikgu takde and ada classmate yang nak sakat, memang sakit la telinga korang. Ada sekali tu cikgu dengar aku jerit. Terbeliak biji mata cikgu tu. Haha! Time tu buat presentation untuk BM, form 5. Memang gila ah.
Tahun ni aku tak banyak menjerit, RASANYA la. Ngehehe xD


Bye! :)

You Might Also Like

9 comments

  1. menjerit kena tutup mulut ..hehehe

    ReplyDelete
  2. wahaaa.., kuase wanita,hehe... jom singgah sini
    http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/08/lol-asal-usul-fesyen-tudung-urban.html

    ReplyDelete
  3. Soly : heee :D kalau tutup, mmg org tk dgr la.

    ReplyDelete
  4. Nasha : haha xD okay, nanti Diana singgah :)

    ReplyDelete
  5. hahaha... best woo jerit2.. makcik suke:)

    ReplyDelete
  6. cane ehh diana menjerit..hee^^

    ReplyDelete
  7. HAHA samalah kita :p Kat rumah kuat jerit, kena sakat sikit jerit xD Kat sekolah pon jerit gak tapi bila cikgu takde je :D

    ReplyDelete