10 facts

Fact day #5

August 09, 2011



Kat rumah aku ni kuat makan, serious! Makan banyak, tapi badan still maintain. Hihi! Jealous tak? :p alaaa, aku tau korang jealous. Mengaku je la. Hahaa! Selagi tak tidur malam, selagi tu aku makan. Haa, teruk en perangai? Orang cakap tak elok makan tengah malam. Betul ke? Ah, lantak la. Asalkan aku kenyang, hihi! xD

Tapi kalau makan kat luar, makan sikit je. #konon sopan. KAHKAHKAH! xD

Bulan puasa ni aku boleh kawal nafsu makan, alhamdulillah ;)

Eh korang! Selamat berbuka! :D


Bye!

You Might Also Like

16 comments

  1. tk jealous pun , sbb aku pun maintain :p

    ReplyDelete
  2. Etong : hihi! Tu semua gambar sebelum ramadhan :D

    ReplyDelete
  3. Izzy : ah, poyo la kau! Hahaaa!

    ReplyDelete
  4. jeles giler kot..
    haha..
    mkn byk2 tp tetap kurus..
    jeles2..

    ReplyDelete
  5. huihhhh , best nye .
    sumpah jeles mkn sikit tp bdn jeles , err .

    ReplyDelete
  6. haa..mmg ada yg mcm tu..ada yang makan main belasah je tapi ttp maintain..huhu~

    ReplyDelete
  7. Hee :D Ezad pula yg macam mana? :p

    ReplyDelete
  8. puasa mesti perut anda tersiksa ;p

    ReplyDelete
  9. wah, sangat seronok bila boleh makan puas2 tanpa kisah berat badan naik.. sangat bahagia tu.. nice blog, simple tp padat. dah follow blog kamu.. jangan lupa datang singgah nashfahrenheit.blogspot.com semula and follow jika sudi..

    ReplyDelete
  10. Lynda : Haha, tak terseksa pun but ada la sikit :p

    ReplyDelete
  11. Nash : Heee :D memang bahagia xD thank you, nanti Diana singgah blog Nash :)

    ReplyDelete