Fact day #4


Fact yang ke empat, mengenai phone.

Kalau kat rumah, aku jarang gila pegang phone. Selalunya letak phone kat bilik, bawah bantal and buat vibrate sahaja. Time mak keluar, dia selalu call tanya nak keadaan adik-2. Bukan sekali, tapi dah banyak kali aku tak sempat nak angkat call dari mak. Phone pun buat vibrate, memang tak sedar la en. Setiap kali tengok phone, mesti ada banyak misscall dari mak. Kadang-2 text pun belambak. Kawan text or call pun aku tak perasan.

Kalau kat luar rumah / jalan-2, phone melekat kat tangan. Still buat vibrate but kadang-2 tak. Bila masuk text, memang memekak la en lagi-2 time tengah makan. Kalau tengah berjalan, kadang-2 aku tak perasan ada call or text. Mak selalu bising bila aku tak angkat call dia, hihi xD

Untuk sesiapa yang contact aku thru phone;
Sorry la ea kalau aku tak angkat call or reply text korang on the spot. Sebab-2nya ada kat atas tu. Hee :D so faham-2 la ea kalau aku lambat reply text. Jangan marah-2 tak tentu pasal. Kang korang pula kena hentam dengan aku nanti. Ngehehe xD


Bye!

Comments

Eyka said…
fakta ni kite samee! yeahh! haha:P

#sampai kne biadp dgn kawn eyka tau..asal plak dy marh..phone je kan kan? bhahahahaa :p

<-----sejuta kli kena clling..muke lembu je xreti bhasa! haha:P
Dianaa said…
Haha! Yeke? Nasib baik ada geng, HAHA! Buat masa ni kawan tkde yang bising, mak je yg selalu bising. Selamat! Pheww! Hihi xD
Ezy Chiaki said…
cik ezy suke ltak fon dlm bilik..
tp xsilent la..
sllu pyh gak nk jwb kol..
kehkehkeh
Dianaa said…
Haha, agak malas bila kena lari masuk bilik sebab takut tak sempat nak angkat call.
Unna said…
haha sama la. jenis tak lekat sgt ngn fon. smpai kekadang bf tercari cari -..-'
Dianaa said…
Haha, kdg2 orang risau en :D
Chinatours said…
It is indeed a cool blog since you have so many followers, and that guy is lucky to be the 800 one. Wish you all the best.
Dianaa said…
Thank you :)

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite