10 facts

Fact day #4

August 08, 2011


Fact yang ke empat, mengenai phone.

Kalau kat rumah, aku jarang gila pegang phone. Selalunya letak phone kat bilik, bawah bantal and buat vibrate sahaja. Time mak keluar, dia selalu call tanya nak keadaan adik-2. Bukan sekali, tapi dah banyak kali aku tak sempat nak angkat call dari mak. Phone pun buat vibrate, memang tak sedar la en. Setiap kali tengok phone, mesti ada banyak misscall dari mak. Kadang-2 text pun belambak. Kawan text or call pun aku tak perasan.

Kalau kat luar rumah / jalan-2, phone melekat kat tangan. Still buat vibrate but kadang-2 tak. Bila masuk text, memang memekak la en lagi-2 time tengah makan. Kalau tengah berjalan, kadang-2 aku tak perasan ada call or text. Mak selalu bising bila aku tak angkat call dia, hihi xD

Untuk sesiapa yang contact aku thru phone;
Sorry la ea kalau aku tak angkat call or reply text korang on the spot. Sebab-2nya ada kat atas tu. Hee :D so faham-2 la ea kalau aku lambat reply text. Jangan marah-2 tak tentu pasal. Kang korang pula kena hentam dengan aku nanti. Ngehehe xD


Bye!

You Might Also Like

8 comments

  1. fakta ni kite samee! yeahh! haha:P

    #sampai kne biadp dgn kawn eyka tau..asal plak dy marh..phone je kan kan? bhahahahaa :p

    <-----sejuta kli kena clling..muke lembu je xreti bhasa! haha:P

    ReplyDelete
  2. Haha! Yeke? Nasib baik ada geng, HAHA! Buat masa ni kawan tkde yang bising, mak je yg selalu bising. Selamat! Pheww! Hihi xD

    ReplyDelete
  3. cik ezy suke ltak fon dlm bilik..
    tp xsilent la..
    sllu pyh gak nk jwb kol..
    kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. Haha, agak malas bila kena lari masuk bilik sebab takut tak sempat nak angkat call.

    ReplyDelete
  5. haha sama la. jenis tak lekat sgt ngn fon. smpai kekadang bf tercari cari -..-'

    ReplyDelete
  6. Haha, kdg2 orang risau en :D

    ReplyDelete
  7. It is indeed a cool blog since you have so many followers, and that guy is lucky to be the 800 one. Wish you all the best.

    ReplyDelete