10 facts

Fact day #1

August 05, 2011


#rindu nak sekolah :'(

First day challenge.

Fatin Diana. Nama tu mak aku yang bagi :D hihi! Nama tu Fatin tu maksud dia cantik. Yes, kebanyakan perempuan yang nama Fatin ni semuanya lawa-2. Tapi aku tak. Aku memang suka nafikan tu sebab bagi aku, aku memang tak lawa. Biasa je, tak payah nak lawa sangat. Tak kemana pun lawa tu. Hihi! Diana pula maksud dia keagamaan. Hm, tak tau la maksud tu betul ke tak sebab aku macam tak jumpa keagamaan tu. Bukan tak jumpa langsung, tapi tak bape clear. Alhamdulillah aku tau agama Islam tu #aku bukan jahil k.

Mak and abah cuma panggil aku Fatin. Adik-2 semua panggil kakak. Sepupu and saudara pun panggil aku Fatin. Yang panggil aku Fatin cuma family besar je. Dulu time aku tinggal kat Jalan Ipoh, kawan-2 semua panggil Fatin. Tapi bila pindah kat Damansara, semuanya panggil Diana. Sampai ada macam-2 nickname. Antaranya Dee, Na, Deedee, Tin and macam-2 la. Aku tak kisah nickname apa pun yang orang bagi asalkan tak merepek :) someone special tu kena fikir la nak panggil aku apa, biar special sikit :p

Err, macam panjang je aku melalut. Hahaa! Tu je untuk day 1. Esok aku day 2 pula. Hee :D


Bye! :)

You Might Also Like

10 comments

  1. huhu...join jugak ye challenge ni..

    ala dah comel dah tu..bersyukur nagn ape kite ade..:)

    ReplyDelete
  2. nak panggil diana la kalo macam tu..haha

    ReplyDelete
  3. Terpulang nak panggil apa pun :D

    ReplyDelete
  4. Aku tak suka Fatino. Aku lebih suka Dianoo. Hahaa! :D Fatino tu bunyi macam gemuk, HAHA

    ReplyDelete
  5. nanti aku nak bagi nama anak "fatin" boleh?

    quick link: kamu ada perasaan ?!

    ReplyDelete
  6. comel ja nama Fatin kan?, orang dia pun lawa, macam Fatin Liyana cuma ni Fatin Diana :). lawa.

    ReplyDelete