Angry Bird

DOMOOOO! :D

August 22, 2011


Mymum Shoppie
*klik gambar untuk ke online shop Mymum Shoppie

Online shop tu adik Muja yang handle. Btw dia ada jual stuff DOMO!

Tengok tuuuuuu! Ada keychain, pencil box. Aku nak beli pencil box, tapi mak tak bagiiii :'( mak tanya "nak buat apa? ang sekola ke?". Brrr =,= nak buat koleksi la makkkk! :D

Pin DOMOOO!

Yeah I'm single #weh, aku bukan single k. HAHA!

Aku ada order dua tuuu. Pin DOMO tiga and pin Single tu. Kenapa aku beli tiga pin DOMO? Aku bukan tamak la weh. Aku beli pun nak kasi kawan aku sama. Diorang pun dah gila DOMO macam aku, aku yang hantar virus kat diorang. HAHA! Mula² aku order pin single tu sebab aku single time tu. Time tu je, sekarang tak k. Hahaa! :D

Pin DOMO;-
Aku

Pin SINGLE;-
Naza :D
#dia single, but not available ;)

Kalau aku dapat BE dari Nuffnang and duit belambak, aku nak buat GA untuk peminat fanatik DOMO yang macam aku. InsyaAllah ;)

Korang tengok² la barang kat Mymum Shoppie tu. Mana tau kot ada barang yang korang berkenan. Jangan risau, harga murah k! Seriously sangat murah! Pin rm2 je. Kalau kat tempat lain dalam rm2.50 or 4 pin rm10. Mahal en? Kalau beli kat mana² pun, cuba kira dengan tambang korang pegi tempat tu, tak ke macam sama je kalau beli kat online shop? Aku rasa lagi bagus beli kat online shop #tu pada pandangan aku la, tak tau la pada korang macam mana :D pape hal pun, survey dulu barang kat situ and bandingkan harga. Btw, ada jual stuff Angry Bird juga ;) excited tak, excited tak? HAHA!


Bye! :)

You Might Also Like

4 comments