Hadiah

Dapat hadiah dari kak Mira! :D

August 14, 2011 Fatin Diana 8 Comments



1 Ogos hari tu kak Mira tiba² minta alamat rumah aku. Mula² tu macam pelik a en sebab tiba² kot. Rupa²nya kak Mira nak bagi hadiah. Kak Mira dah cakap awal² yang plushie tu bukan Domo. Takpe, asalkan hadiah. Aku terima je. Hahaa! xD sape tak suka en bila dapat hadiah.

Lepas tu kak Mira cakap pos barang tu lambat sikit, maybe next week sebab ada problem sikit. Okay, aku tunggu. Actually taknak berharap sangat sebab setiap kali aku berharap, benda tu tak jadi tau. Kang aku juga yang frust. So relax sudah la en, hihi :D

11 Ogos aku dapat surat. Surat tu tulis suruh aku ambil barang. Tu pun mak yang ambil kat peti surat kat bawah and mak call bagitau. Bila mak balik, mak tanya "barang apa eh?". Aku cuma terfikir barang dari kak Mira. Mak boleh pula patahkan semangat aku nak ambil barang tu esok. Mak aku cakap "kot² surat PLKN, habis laaa". Mak aku ni memang sengaja tau =,= geram betul aku time tu.

12 Ogos aku pegi pejabat pos dengan Nabila. Time tu berdebar-debar juga kot² mulut mak aku tu masin en. Dah sampai kat pejabat pos, pegi kat kaunter and bagi surat tu. Abang tu minta IC then tanda tangan kat kertas. Bila abang tu nak bagi barang tu, aku dah lega sebab tengok bungkusan dia kecil. Memang confirm la tu hadiah dari kak Mira. Keluar dari pejabat pos, aku terus buka bungkusan tu #aku memang jenis tak sabar. Nampak je objek tu, aku tersenyum. Comel k! Nak tengok? :D



Hi! I'm Dido.
Tapi sekarang aku nak tukar nama dia. Jadi Deedot. Hihi! Nama Deedot tu cik Yayot yang bagi. But sekarang ni nama tu dah bertukar tuan. Ngehehe xD

Tu url blog kak Mira ;)

Btw, thank you so much kak Mira! Muah muah sikit :* hihi!
Even aku tak menang contest dari kak Mira, kak Mira baik hati bagi aku hadiah. Kira macam hadiah birthday aku la, boleh en? Boleh takboleh, suka hati wa la. Hahaa!


Bye! :)

You Might Also Like

8 comments:

Ezad Skytech said...

best la dapat hadiah..hee~

Me is Whoa! said...

haha kesian betul. KESIAN siapa yang tolak hadiah tu. haha XD

Cik Mira said...

Eheh kira adiah tu utk besday dee la tu. Eh ske plak akk panggil diana dee heheh jgn mara ye.

Dianaa said...

Ezad : heee, memang best :D

Dianaa said...

MiW : haha, tau takpe. Kesian betul :p

Dianaa said...

Kak Mira : hee, thanks ea kak Mira. Haha, panggil je Dee. Tak kisah pun :D

salwaismail said...

untung! comel la xD

Dianaa said...

Kan kan? Heee :D