Dah macam jejak kasih pula aku rasa, HAHA!

August 16, 2011 Fatin Diana 19 Comments


Pergh, tajuk kemain panjang. HAHA! Aku rasa entry ni je kot yang tajuk panjang, MAYBE la. Okay, buat tak tau je. Highlight yang JEJAK KASIH tu.

Kenapa aku kata jejak kasih? Sebabnya akhir² ni aku ada cari juga classmate time sekolah rendah dulu. Agak rindu la kat kawan² sana #perempuan je k. Then masuk la page tu, page ni. Ada jumpa page Sekolah rendah dulu, then LIKE la and wall kat situ. Ada yang add, ada yang inbox kat fb. Aku nak tunjuk sikit la yang IM aku tu.

7 Ogos
Mohd Ariff Faisal
 Yang ini aku boleh layan lagi.

 Dah tak bape selesa sebab dia kata "rindu"
Dia kata aku dengan dia satu kelas time kat sekolah agama dulu, darjah satu. Memang otak aku ni jam ah nak ingat balik. Darjah satu kot. Budak² kat sekolah agama dulu aku tak bape ingat sangat.

 Part ni pun aku tak selesa sebab dah siap love bagai. Errr,

Part ni paling takbole bla. "single x?". Makkkkkkk! Tolong akak! Hahaa! Like seriously, aku langsung tak ingat si Ariff tu. Lepas tu boleh pula dia tanya aku single ke tak. Even time 7 Ogos tu aku memang tengah single, but not available. Baik aku kata tak single, ye tak? Lagi pun ni untuk selamatkan diri aku juga. Ngehehehe xD
Ariff Faisal ni sama sekolah kat SK Sri Delima and SK 4 Tin #area Koperasi Polis. Aku sekolah kat situ dari darjah satu sampai darjah 5.





15 Ogos
Ariff Azhadd
 Mula² wall dengan dia, then aku tak reply wall and dia terus IM aku.

 Sibuk je tanya status aku, haha!

 
 HAHA! Nampak je sweet dulu, tapi... Benda dah lepas, malas fikir ;)
Sibuk lagi tanya aku ada bf ke tak.


 Yes, dulu kat sekola aku selekeh. Memang takde orang pandang. Sikit pun tak lawa k. Habis semua besar. Baju besar, tudung besar. Memang macam budak bodoh time tu. HAHA!

Aku dah lawa baru kau nak tegur aku kat fb? #lawa ke? BHAHA! Perasan gila.
K, Ariff ni kat sekolah dulu sangat sombong k. Dia borak dengan budak² yang ada style, kelas atas² je. Tak layan budak macam aku dulu. Semalam OTP dengan dia, dia kata aku sombong. Aku cakap la dulu dia tu lagi sombong. Then dia tanya "oh, balas balik la ni?". HAHA. Aku bukan apa, kekok sebenarnya. Tu je :)
Aku pindah kat Damansara time nak masuk darjah 6. Ariff Azhadd tu classmate aku dulu. Aku dengan dia tak pernah bertegur kat kelas. Dia pernah cakap apa nta, lepas tu aku nangis. HAHA! Aku tak ingat dia cakap apa but serious aku nangis kot. Ah, benda dah lama. Lupakan ;)

Ada macam jejak kasih tak? HAHA! Yang cari aku laki je, takde pula perempuan yang IM aku tanya "eh, dulu you sekolah tu ke?", "hi, sekola kat sri delima dulu ke?". Takde la pula IM aku macam tu. Yang ada pun cuma wall aku, tapi budak junior la. Memang tak kenal la en. Aku baru perasan yang dua² laki kat atas tu nama diorang sama, Ariff. Haha!
Aku tak tau la lepas ni ada lagi ke yang IM aku ajak jejak kasih, HAHA!


Bye! :)

You Might Also Like

19 comments:

Miss Nadya said...

hehe..panjang jejak kasih tu..ngee...:)

Dianaa said...

Haha, agak ah :D

nadiaazira said...

samalah...sejak2 ni ramailah senior, kwn sekolah entah sapa2 tegur kat fb...dulu time selekeh pandang pun x...memang tak lah kan, nak kawan dengan kita sebab dah tak selekeh...nampaklah tak ikhlas di situ...

Terbelog said...

nak tinggal jejak sini boleh
hehe..bukan jejak kasih

ati2 tau..buaya tu yg carik awk balik tu

ekekekek. gurau je

Dianaa said...

nadia : haa, tau tkpe. kdg2 rasa mcm taknak layan pun ada #balas dendam xD

Dianaa said...

Terbelog : haha, tgh jaga2 juga ni :D

eVa said...

ahahhaah so sweet lahh!! ehehe

Dianaa said...

Haha sweet la sangat

hee first2 cam jejak kasih --> terus jadi sesi mengurat plak hehe

Dianaa said...

Haha tau takpe

El said...

eh awak! macam kenalll jeee....
XD

Dianaa said...

Haha! Dandan je kenal

El said...

hahaha....org hot mestilh ramai nak buat2 kenal :D

Dianaa said...

Erk, kejadah hape hot? Hot la sangat, phuii! HAHA!

Aujinz said...

ahhh.. nak berkenalan gak laa.. hahahahha...

Aujinz said...

owh.. lupe nak letak lep lep.. ♥ keh keh keh..

Dianaa said...

Nak juga love2 tu, HAHA!

epics said...

nice.

Dianaa said...

:D