Family

Berbuka puasa di Tropicana Golf & Country Resort Damansara

August 25, 2011


Mak cakap company tempat keje abah tu buat dinner khamis. Lepas tu tiba² abah cakap buat hari rabu(semalam)
#entry kali ni banyak gambar kot, malas nak cite panjang xD layan je ea. Kalau taknak, sila bla ;)


Sumber dari Google


Baru je sampai kat Tropicana, Damansara :)
#handbag pink tu mak gua punya k, haha


Adik² bawah aku,
Mirul - 17 tahun
Darlina - 11 tahun
#time ni still tercari-cari orang yang abah aku kenal. maklum la, baru first time pegi situ kot. tehee :D


Akhirnya, dah jumpa tempat and meja untuk family kitorang. Duduk je, terus waiter tuangkan air sejuk dalam gelas #psstt, abang waiter tu senyum kat kita la. haha, gehgeh xD Then abah suruh ambil makanan, takut nanti orang ramai.


#time aku nak captured gambar ni, adik² aku bising. kecoh doe =,=
Aku ambil nasi briani lauk daging hape nta, siap ada kuah pula untuk daging tu. Serious sedap gilaa! Tapi liat ah, spoil betul =,= time aku nak potong kecil² daging tu, sikit je lagi nak terpelanting. Sikit je lagi tauuu! Nasib baik tak terpelanting, kalau terpelanting la daging tu memang aku malu ah en. Haha xD
Lepas makan nasi, dessert pula :p aku ambil ABC. Dah lama tak makan ABC tauu :D manis gila wehhh!


Abah, mak dan anak sulungnya. Ngehehe xD
#gambar agak blur sikit, saje je letak gambar yang tak bape clear :D
Time ni aku melantak roti canai pula. Memang pelahap habis² la =,=


FD and ID :)


With Sarah, si pemusnah phone aku. HAHA! #nasib baik phone dah okay, hantar kedai hari tu.
Time ni aku baru je lepas makan apam balik. Agak banyak kot aku makan semalam, perghh!


Eh, abah buat muka! Hahahaa! Susah tau nak ambil gamba time dia buat muka. Lawak la pula, haha!
Time ni semua tengah borak², tak larat nak makan dah. Ngehehe xD


Ni la baju raya kitorang. Tengok la tu, adik aku tu suka sangat tiru aku tauuu! Baju nak sama je, lepas tu pakai jeans hitam juga. Dia pakai cardigan lama aku, aku pakai yang baru beli tu laa. Tehee :D nasib baik dia ambil baju warna biru. Sebenarnya dia nak warna putih juga, tapi warna putih dah habis. Lega aku tauuu! HAHA! Tengok gaya tudung, nak sama juga. Eeee! Menyibuk doe adik aku tu! Hahaa xD


Abah and mak


Dengan satu²nya anak teruna diorang yang kurang ajar tu! =,=


Jam dari capital N :')


Dengan mak


Nak balik dah, byeee! Hihi xD
Darlina tu baru je dapat phone, tu pasal asyik pegang phone je.


Dah jumpa kereta dah, nak balik.


Bye! :D

You Might Also Like

4 comments

  1. seyes diana ngn adik tu same..hehe..
    xsuke ke same??..hihi..mirah ngn adik3 sume xsame..hohoho

    ReplyDelete
  2. Kaaan? Tapi serious tak suka oh. Hahaha! Tak tau kenapa

    ReplyDelete