Kawan

Alhamdulillah :')

August 02, 2011



Tadi sebelum berbuka, dalam pukul 5 lebih, kakak Ali si Atia tu text aku.

Atia : diana oh diana
FD : Ye saya :D
Atia : Ali dah reti cakap nie and dia nak jmpa you dgn rara :D
FD : Haa? Serious? Dia ckp nak jumpa kitorg ke?
Atia : Yap.dtg lahh.dia nak jmpa sangat


Seriously aku rasa macam nak jerit time tu. Mana tak nya, Ali dah ada perkembangan. Alhamdulillah. Lepas Atia bagitau yang Ali nak jumpa, aku terus call Rara. Tapi Rara tak angkat, maybe dia busy. Lepas bape minit, Rara call aku. Aku pun cerita la kat Rara. Rara pun happy tau! Hee :D

InsyaAllah dalam minggu depan aku pegi melawat Ali. Kalau tak minggu depan, maybe minggu lagi satu. Harap-2 Rara pun boleh keluar time tu :')


Bye! :)

You Might Also Like

19 comments

  1. harap ali baik2 aje.. :)

    ReplyDelete
  2. KecohAbes : Ali koma sebelum ni :')

    ReplyDelete
  3. ali koma?knpe yunk?
    alhamdillah..rezeki ramadhan..

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh ye.. kirim salam kat Ali..:)

    ReplyDelete
  5. kirim salam dekat ALi and Rara :D

    ReplyDelete
  6. AD : Dia accident sebelum ni. Yeah, alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  7. CI : Thank you. InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah!
    semoge Ali cepat sembuh.

    ReplyDelete
  9. Salwa : Yup, dia koma dalam 4 bulan. Then dah sedar. Skrg ni baru boleh brcakap sikit2

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah. Walaupon saya taktau apa-2, tapi semoga dia cepat sembuh Aminn :)

    ReplyDelete