Outing with friends

12 Ogos :)

August 12, 2011


Tadi keluar pun sebab Nabila ajak. Dia kata nak buat survey bagai, so ikut je la. Time dekat bus stop depan sekolah, aku nampak budak sekolah bergaduh. Dalam hati aku "nta pape budak ni, bulan puasa pun nak gaduh-2. sia-2 je puasa, haihh". Yang bergaduh tu budak melayu dengan cina. Budak cina tu dah nangis-2. Sumpah lawak k. Nak bergaduh sangat, last-2 nangis. Apa pun takbole =,=

Dalam pukul 2, dah gerak nak pergi post office dulu. Ambil barang. Barang apa? Jeng jeng jengg! Hahaa! Nanti aku post kat entry lain k. Lepas pegi post office, pergi McD. Chop! Jangan fikir aku tak puasa pula, hahaa! Masuk McD pun nak ambil angin je, kasi sejuk sikit. Hahaa. Dalam pukul 3 lebih abang Amie ambil. Terus gerak OU.

Sampai OU, semua tanya nak buat apa. Bincang-2, terus pergi main bowling.

FD, Abg Amie, Nabila, Caroline, Ijat
#Izzy yang captured gambar ni :)

Aku tak main bowling pun, tengok-2 diorang main je. Heee :D diorang main pun ada yang masuk longkang. Kalau aku main, memang tak score langsung la. Hahaa! Abang Amie juara and Izzy last. Diorang kata sape yang kalah kena buat chicken dance. HAHA! Tapi Izzy tak sihat #atoto, cian dia. HAHAA!

Lepas main bowling, diorang main pool pula.

Caroline, Izzy and Ijat

Tu diaaaaa! Budak pro main pool. Nabila memang hebat main pool ;p

Tiba-2 mamat dua ekor ni muncul. Raja and Paan.
Paan tu yang cuit aku, time tu memang aku terkejut gila ah! Kalau aku ada sakit jantung, tang situ juga aku mati dah kot. Yang Paan boleh pula gelak-2. Kurang ajar betul =,=
Lepas borak kejap, Raja and Paan bla sebab diorang nak pergi mana nta.

Habis main pool, decide nak berbuka kat mana pula. #aku tak biasa makan kat tempat mahal actually. Last-2 decide berbuka kat KFC :)

Izzy and abang Amie :D

Nabila and Ijat #cousin Nabila

Nabila suka sangat dengan kucing tu, hairan betul aku tengok dia. HAHA.

Caroline and Izzy.

Aku dengan abang Amie berbuka makan nasi ayam KFC je. Nabila pula makan Ole hape nta. Izzy, Caroline and Ijat makan snack plate je. Lepas dah berbuka, diorang semua dah balik kecuali aku dengan Izzy.

Aku temankan Izzy shopping. Nasib baik laki shopping tak leceh macam perempuan. Hihi! xD then tak sedar jam dah pukul 9 lebih. Terus tunggu bas. Nasib baik tak lama. Sampai rumah pukul 10 lebih sebab lepak dengan Paan kat mamak kejap. Ngehehe xD

Esok nak keluar lagi. Pergh! Letih bhaii!


Bye!

You Might Also Like

6 comments

  1. smlm saya nmpk akak dgn kwn akk yg nabila tu :D

    ReplyDelete
  2. Diana, saya tag awak untuk G.A tau.. =)

    http://simpleas-fai.blogspot.com/2011/08/ga-kad-raya-duit-raya-fairus-ibrahim.html

    ReplyDelete
  3. Aisyah : eh, yeke? Kenapa tak tegur?

    ReplyDelete