10 - 11 ramadhan

August 11, 2011


10 ramadhan
Nta kenapa tiba-2 aku rasa macam nak pergi bazaar. Fyi, start puasa sampai hari ke sembilan berpuasa, aku tak pernah jejak kaki pergi bazaar. Semalam aku pergi bazaar pun sebab nak tengok apa yang ada. Agak kekok nak pergi sebab tak biasa. Selalunya aku pergi bazaar dengan Nina, tapi Nina en takde. Tengah belajar kat Perak nun. Nak hilangkan rasa kekok, aku ajak adik aku si Darlina tu. Nasib baik dia pun nak pergi. Kat bazaar cuma beli murtabak, kuih muih, tu je la. Berbuka makan nasi goreng dengan ayam goreng segera je. Ada baki nasi sikit, aku makan tengah malam lepas tu tidur. Buruk en perangai, haha! Taknak membazir sebenarnya :p


11 ramadhan
Tadi tak pergi bazaar, mak yang pergi :D then mak tanya nak makan apa berbuka nanti, aku jawab nak makan nasi tomato. Dah lama kot tak makan nasi tomato. Weeee~! :D ada pula ayam masak merah, perghh! Fav k, hihi xD

Gambar sumber dari Google

Esok berbuka dengan adik #Mirul and kawan-2 kat One Utama. Ada orang belanja tuuuuu, jangan jealous :p
Lusa pun berbuka kat luar, dengan N, Izzy, Eyqin, Eyla kat The Mines :D
Ada sesiapa nak ikut berbuka kat The Mines? ;)


Bye!

You Might Also Like

4 comments