Segmen

Segmen BW pantas kotak bulat!

July 24, 2011



Nak join? Klik gambar kat atas tu.

Hm, aku tak tau sangat pasal blog Kotak Bulat sebab aku baru je tau pasal blog tu. #aku lambat tau blog yang fame ni, sorry ==' tapi kan, hari tu aku pegi blog ni, blog ni warna biru tau. Sekarang ni warna hijau pula. Maybe tuan blog tu berubah angin kot. Hihi xD blog tu not bad, boleh tahan la. Lagi satu aku tengok Kotak Bulat tu rajin buat segmen :D blog dia pun tak berat sangat, senang je nak masuk :)
Haa, tu je la pendapat aku pasal blog Kotak Bulat :)

Mood : rajin nak blogwalking sampai pitam

Jom join segmen ni cepat! Sampai pukul 2 pagi nanti je! CEPAT!


Bye! :)

You Might Also Like

46 comments

  1. heee...join sekali ye Diana..(^^,)

    da nak tutup segmen ni..lagi bape minit je...sempat lagi...

    ReplyDelete
  2. Kotak bulat : you're welcome :D

    ReplyDelete
  3. Ezad : hihi! Sepantas kilat tau! Hahaa

    ReplyDelete
  4. :) tumpang sengih kat sini

    ReplyDelete
  5. dtg terjah dari segmen kb..
    jom bw sama2 di hjg mggu (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-pantas-kotak-bulat.html

    ReplyDelete
  6. blogwalking kat sini dari segmen KB =)

    ReplyDelete
  7. dtg cni dari sgmen. follow u dear :D

    ReplyDelete
  8. terjah dr segmen BW pantas cik KB..
    sambil follow sekali... ok tak...
    thanx... sudi singgah & follow sekali...

    http://ciksufarida.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-pantas-kotak-bulat.html

    ReplyDelete
  9. Green Apple : Heee thanks and you're welcome :D

    ReplyDelete
  10. haiiii ! singgah dari segmen KB :)

    http://cikpenyek.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Salwa : Bila ada mood je :D

    ReplyDelete
  12. Datang singgah sini dari segmen Kotak Bulat. Selamat Berkenalan. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Thanks :D selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  14. kakak singgah kembali...thanks..

    ReplyDelete
  15. dtg meramaikan k0men lg.. hihihi....
    hepy bl0gging.. :)

    ReplyDelete
  16. sy pown dtgggg...
    smbil follow
    http://theblackred.blogspot.com

    ** mtk tlg..tlg advertis banner sy kat iklan awk yeee

    ReplyDelete
  17. hye adek manis,.ziey singgah n follow u yah,..salam kenal =)

    ReplyDelete
  18. Nana : thank you :) oh, boleh2 :D

    ReplyDelete
  19. Singgah dr blog KB :)
    follow skali.

    jemput singgah blog sy :)

    http://wnurulhusna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. wah..komen sendat. :)

    ramai yg join.bgs la..ske la dak bulat.em..smpai 2pg je.mmg pitam la berBW. ;)

    ReplyDelete
  21. Haha, tapi Diana tak pitam lagi xD

    ReplyDelete