Sibling

Bila datang akal gila

July 25, 2011


video

Lokasi - tempat parking kat Jusco Kepong
Masa - tahun lepas #aku tak ingat bila
Object - troli
Tukang record - mak #tu pasal macam tak bape nak elok sikit video ni.

Sebenarnya tadi aku buka blog lama aku #jangan minta url sebab blog tu aku tutup, bukan untuk tatapan umum lagi. Bila teringat and tengok balik video ni, rasa macam bodoh pun ada. Hahaaa! Time tu nta hantu mana rasuk aku masuk dalam troli. Macam hape je aku tengok pun, HAHA! Yang adik aku si Mirul tu pun sakan tolak troli. Aku suruh berhenti, dia still tolak troli tu. Haram J betul, HAHAHA!

Rasa macam nak repost entry lama-2 yang dari blog aku yang lama tu #aku tak faham apa yang aku taip ni, korang faham? HAHA! Sebenarnya kat blog aku tu banyak kisah lawak k. Kalau ada masa, aku repost kat sini ;)

Bye! :)

You Might Also Like

8 comments

  1. haha...muka happy je kena tolak dalam troli...heee~

    ReplyDelete
  2. Hahaa! Happy la sangat. Padahal takut gila nak dah sebab macam nak jatuh

    ReplyDelete
  3. macam best je naik troli tu...nak try la..tp confirm kena gelak la nanti....hahha!

    ReplyDelete
  4. Hahaa! Try la, tapi time orang takde. Diana masuk dalam troli pun time orang takde kat tempat parking tu :D

    ReplyDelete
  5. hahaha , sengal gileee kak d . btw untungla badan kecik ! kalau org nampak pun , sure takkan gelak . nanti dia kata ' oh budak kecik lagi , mmg cmni ' :p

    ReplyDelete
  6. Hahahaaa! Untung la sangat. Tak suka kot orang pk akak ni budak kecik =,=

    ReplyDelete
  7. nk jd baby blk ke masuk dlm troli?haha..

    comel xpe..tp ngamuk la empny troli.rosak2..dek krn terlebih had muatan :P

    ReplyDelete
  8. Haha, jadi baby la best. Suci dari segala dosa. Heee :D comel la sangat, haha! Eh, Diana ringan tauu :p

    ReplyDelete