Segmen

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

July 25, 2011


Santai Bersama BEN ASHAARI
*klik header untuk tengok cara nak join*

Kritik blog aku ni. Boleh aku tau apa kekurangan blog ni. Kritik je la macam mana pun. Jangan risau, aku tak ngap orang. Aku ngap chocolate je. Haha! :D

Segmen tutup pukul 10 malam ni.


Bye! :)

You Might Also Like

22 comments

  1. susah nak cr comment la dear better pakai word yang senang sket..pastu layout simple sangat..maybe ley cr mane2 kat internet yang lebih attractive untuk org dtg blog kte k :)

    ReplyDelete
  2. Susah nak cari komen eh? Maybe sebab tulisan kecik sangat kot. Hee, thanks ea :)

    ReplyDelete
  3. aah..td pon sya da konfius. huhu

    ReplyDelete
  4. Hee :D nanti Diana make over blog ni ;)

    ReplyDelete
  5. hehe! yg komen tu kasi font itam je kot..sure dorg nmpk..hehE~!

    ReplyDelete
  6. gelapkan lagi font tu :)

    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  7. KecohAbes : Hee, thanks :D

    ReplyDelete
  8. Gebang : Alright, thanks k ;)

    ReplyDelete
  9. hai diana!
    for me, simple is better. terpulang pada diri masing-masing. tapi kalo nak cri layout yg gempak2 sket tak thu cmna nak bg loading cepat. sy pernah buat then blog jadi sgt lembap.Fuh2! akhirnya kembali pada asal.SIMPLE.hehe....btw, seperti di atas, bahagian komen perlu pilih warna y gelap sikit. =)

    ReplyDelete
  10. kritik : pada aku x perlu muzik, kadang ada yg pkai brokband, loading lagu tersangkut2

    puji : yg lain kemas dan teratur

    dah folo n sila kritik @ kutuk blog aku
    http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  11. Apakata awak buat lagu tu x yah jadi autoplay. Mesti lagi mantap. Sbb blog awak mmg dah mantap sangat2 ni. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  12. suah nak cari tempat komen..apa kata diana wat besar sikit..bila kecik susah nak perasan.

    ReplyDelete
  13. SM : Tak reti nak edit :'( haha

    ReplyDelete
  14. awk tukar colour tulisan,sy rabun heheh..tu aje yg laen sume okeh^^

    http://pencontengruang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  15. Aik? Tulisan dah besar pun tak bape nampak lagi? Hihi! Okay2

    ReplyDelete
  16. abg blm brkesempatan nk join apa2 segmen dr ben.bz la..x sempat nk bls kunjungan kwn2 nti. :)

    ReplyDelete
  17. Yela, nampak sangat abang busy :p

    ReplyDelete
  18. Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete