Fashion

Barang dah sampai! YEAYY! :D

July 12, 2011

Hihi! Sebenarnya aku ada beli barang kat blogshop. Aku nampak blogshop tu dari Kak Mira. Lepas tengok-2 tu. Aku survey la barang yang ada. Aku godek-2 la then nampak blogshop tu jual inner cotton. Oh terlupa pula, nama blogshop tu CheromForinlo.

Aku nampak la inner cotton colur yang aku nak. Still ada stock, so aku pun order la. Lepas order, aku tanya macam-2. Nasib baik Kak Dilla tu tak letih nak jawab. Hihi xD then tengok kat page CheromForinlo, kak Dilla inform kat situ yang dia kat Curve, ada booth kat sana. Mula-2 aku fikir nak cancel order tau sebab boleh pegi Curve terus. Bila fikir-2 balik, sama je duit pos dengan tambang bas. Hahaa! So teruskan je la niat order melalui online. Teheeee :D

Hari sabtu dah bank in duit, so tunggu barang sampai.

Pukul 4 tadi mak call, dia cakap ada barang untuk aku. Aku agak barang yang aku beli dari blogshop kak Dilla tu. Aku pun terus turun la nak tengok. Last-2 mak aku yang rasmikan dulu pegi buka bungkusan tu ==' GRR! Nasib baik mak aku, kalau adik-2 aku dah lama kena hempuk. #sebenarnya aku taksuka family menyibuk buka surat atau bungkusan untuk aku

Balik rumah, aku godek-2 dulu bungkusan tu :D


Hihi! Dapat juga barang yang aku beli tu. Jom tengok isi bungkusan tu :D




Taraaa! Hahaha xD aku cuma beli inner cotton 3 helai. Satu inner cotton tu harga dia RM6. Mula-2 aku order dua je, colour hitam and kelabu. Then aku nak cukupkan RM20, aku tambah lagi satu inner colour purple.
#aku dapat shawl crumple colour oren FREE tuuu! Kau ada? Hahahaa! :D lepas ni kena la cari baju colour oren sebab aku takde baju colour oren lagi. Hihi xD
Tak rugi k beli barang kat CheromForinlo ni.




Klik banner tu kalau nak tengok blogshop yang aku cite tadi :D

Btw, thanks Kak Dilla! :D


BYE! :)

You Might Also Like

10 comments

  1. alaaaaaaa knape akk xdpt freee ;(

    ReplyDelete
  2. best2!
    eh saye pon xsuke kalo org bukak surat saye..
    huhu

    ReplyDelete
  3. Kak Mira : Haha, mana la Diana tau :p cuba tanya Kak Dilla tu

    ReplyDelete
  4. patutnya kena letak NOTE kat surat tu..
    "Hanya tuan punya nama yang tertulis di surat sahaja dibenarkan buka"
    ..haha~

    ReplyDelete
  5. Haha, tak kan berkesan untuk family ni. Even kat situ ada tulis nama tuan punya surat, orang lain tetap sibuk nak buka juga sebab nak tau isi surat tu

    ReplyDelete
  6. nak marah pon tak boleh kan.. lebih2 lagi kalau family sendiri...sabar je la... haha~

    ReplyDelete
  7. Haha, tau takpe. Sabar je pun yg boleh

    ReplyDelete