Thanks abang Ben :)

June 15, 2011

First

Second
Klik la kat gambar untuk jelas, tak kan tak tau kot. Haha :D

Dah habis baca?
Haa! Actually aku ada join game yang abang Ben anjurkan. So kena cari 9 orang blogger la untuk buat satu kumpulan. Haa, itu la yang jadi. Memang kelam kabut gila la en. Game tu tamat pukul 4 petang. Aku sumbit url kat blog abang Ben tepat2 pukul 4. Pergh! Memang kelam kabut la en.

At last, terjadi la kumpulan FOOTPRINTS tu.

You Might Also Like

18 comments

  1. sebab segmen abg ben lah kita semua kenal kn...thank..^_^

    ReplyDelete
  2. hehee
    cik ezy xjoin la pulak..

    ReplyDelete
  3. alar nama yien tak der dlm link :(

    ReplyDelete
  4. sebab abg ben kite kenal kan? huhu!
    memang bertuah dapat join game tdy. huhu =)

    ReplyDelete
  5. sonok3..

    wlopom mule3 tu xknl sape3 pom, muke pom wt3 xmalu offer dri nk msk..tp blh create a grup..hihihi

    good job!!

    ReplyDelete
  6. Yien : eh, jangan la buat muka sedih :)

    ReplyDelete
  7. Amalina : Haha, bila pula nak buat en

    ReplyDelete
  8. Najwa : heee, yes! Betul tu :D

    ReplyDelete
  9. wah..anis xjoin pon..tp pnh join dulu..mmg pon sbb abg ben la ktorg dulu leh kenal each other..tp skang dorg sombong2..huuu..

    jom singgah sini..
    http://anismelon.blogspot.com/2011/06/erti-cinta-bagi-lelaki-dan-perempuan.html

    ReplyDelete
  10. Sombong? Teruk la macam tu.

    ReplyDelete