Fashion

Piercing

June 14, 2011



Aku tak faham, kenapa manusia sekarang ni suka tindik kat muka diorang. Kalau kat telinga tu, normal la, kan? But kalau lelaki yang tindik telinga, memang aku tak suka. Cikgu kat sekolah aku dulu pernah bagitau, lelaki yang tindik telinga dia sebelah sahaja, bermaksud yang dia nak tunjukkan yang dia tu anak haram / luar nikah. Aku tak tau la betul ke tak, cikgu aku yang cakap aaaa.

Last year time aku lepak KL, aku ada ternampak sorang mamat ni, ya Allah! Habis satu muka tu dia tindik. Lagi teruk dari gambar kat atas tu. Eeee, memang pelik gila ah! Dia tindik kat kening, kat hidung, kat mulut, boleh dikatakan semua muka dia la. Aku rasa kulit diorang tu macam dinding or kayu kot. Bayangkan kayu yang kena paku banyak-2. Haaa! Macam tu la.



Ni lagi satu yang aku pelik. Tak sakit ke tindik kat pusat? Takde rasa geli ke? Geli kot bila sentuh pusat sendiri, bukan geli yang kotor tu! Geli yang macam kena geletek la. Yelaa, kadang-2 nampak macam smart juga tindik-2 ni. But bila fikir balik, korang tak rasa macam membazir ke? And bila buka natang tu, jadi macam buruk kot kulit korang sebab ada tanda. Dah cacat dah, kesian. Hahaha!

Dulu aku ada kawan yang bertindik, but alhamdulillah la dia tak pakai dah. Dah berubah dah kot, bagus la kan?

Tak tau la pula kot ada blogger kat sini yang tindik macam-2 kat muka or badan dia :D

BYE! :)

You Might Also Like

11 comments

  1. baru berape hari lepas, baca kat kosmo, ade sorang wanita ni kahwin.. muka penuh dengan tindik..sampai susah nak nampak kulit..

    ReplyDelete
  2. Terbelog : Tindik kat hidung dah macam kerbau, haha!

    ReplyDelete
  3. Muni : Eh, yeke? Eee! Teruknya!

    ReplyDelete
  4. kc pun tak paham tp mungkin diaorg rasa 'hot' kot kalo byk tindik menindik ni. hihi.

    ReplyDelete
  5. Hahaha! Hot la sangat, macam hape je pun

    ReplyDelete
  6. pasal yg cikgu cakap tu, salwa pun pernah dengar.
    :)

    ReplyDelete
  7. Cikgu tu cakap tu kalau kat luar negara la yg maksud anak haram or luar nikah. Tak tau la kalau kat Msia ni kan

    ReplyDelete
  8. Pernah tindik telinga,tp biasa la dkt cuping je,then ada yg kata perempuan tindik telinga haram

    ReplyDelete