Contest

Eh siapa Mira Edora tu?

June 05, 2011


*Klik gambar untuk terus ke contest Kak Mira*


Aaargh! Aku blank gila nak join contest ni! Tapi sebab hadiah yg kak Mira tawarkan tu benda yg aku nak sangat, aku gagahkan juga perah otak nak buat cerita yg tak bape nak betul ni. HAHA!

Okay, the story begin!

__________________________________________________


Aku & Mira Edora

24 May yg lepas,
 tengah syok blogwalking petang tu. Tiba-2 nampak blog cantik ni. Godek-2 la tengok semua benda kat blog dia. Nak tau siapa tuan blog tu? Nak tengok muka dia? Lai lai! :D




Haaa! Ini lah dia Mira Edora yg cun tu! Hihi xD chop! Bukan nak bodek atau apa la kan, but serious kakak ni lawa tau! Baik pula tu, tambah pula dengan mesra! Cukup package kan? Hahaa! Korang nak tau tak, bila aku tengok muka kak Mira Edora ni kan, aku rasa macam ada iras-2 dengan sorang artis ni tau. Nak tau sape? Meh sini tengok!


Sumber dari Google :D
Yes, muka dia seiras Eira Syazira. Tang mana yg sama tu? Tang senyuman la. Cer tengok cer tengok, sama tak? Haaa! Sama kan? Laaah, tak percaya lagi? Meh tengok sini pula



Kak Mira Edora ni pun perasan tau yg muka dia iras-2 Eira Syazira tu tau! Hihi!

Okay, lepas dah kenal kak Mira Edora ni, aku puji header blog dia. Serious comel gila doodle tu. Then dia cakap la yg dia order doodle tu kat kak Amar. Aku ada bagitau yg aku berkenan dgn doodle tu.

30 June lepas,
Tengok blog kak Mira lagi. Dia buat contest and hadiah doodle comel tu! Tapi kena karang cerita dongeng la pula. Serious tak reti nak karang. So mampu tengok sape yg join je and baca cerita diorang.

5 June(hari ni),
Yeayy! Tu la cerita aku. Hahaaa!

____________________________________________


Hihi! Tu la dia cerita kak Mira dengan aku. Okay, semua tu bukan dongeng tau! Semuanya betul! Kalau tak percaya, tanya kak Mira sendiri!

And one more thing, yg aku puji segala tu IKHLAS tauuu! Bukan nak mengampu bagai sebab nak bodek dapat hadiah tu even aku nak sangat hadiah doolydle tu. Seriously kak Mira ni cantik, baik and mesra.

To guys out there, harapan la korang nak kat kak Mira ni. Dia taken tau! Ni ha boyf dia



Alolo, sweet kan diorang? Haaa, tu la boyf dia.

Okay, dah! Aku malas taip panjang-2. Korang pun mesti dah letih baca and aku letih taip dari pukul 8 tadi =='

Bye! :D

You Might Also Like

6 comments

  1. hehehhe. boleh je sayang! :D malu oh letak eira syazira tu. ahhaha. kan akk mmg suke perasan at blog sndrik. wkakka. btw gud luck tau! tahniah sbb berjaya hasilakn entry ni heeeeeeee :D

    ReplyDelete
  2. Hihi! Tak seberapa pun entry ni. Memang takde idea langsung kot. Atleast dah try kan :D Hihi! Thanks kak Mira :') harap-2 dapat la doolydle tu. Hahaa xD

    ReplyDelete
  3. hey sista..gmbar yg 1st tu cantik gile! i loike!

    ReplyDelete
  4. memang ada iras sikit..

    hihihi follow kamu

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete