Challenge

30 day challenge - Future / Dream wedding

June 24, 2011



Day 1 - wedding dress
Day 2 - Place for the ceramoni
Day 3 - Wedding Party Gifts
Day 4 - Flowers
Day 5 - Music
Day 6 - Rehearsal Dinner place
Day 7 - Wedding Ring
Day 8 - Reception
Day 9 - How many people?
Day 10 - tux
Day 11 - Colors
Day 12 - bridesmades dresses
Day 13 - Flower girl dress
Day 14 - Shoes
Day 15 - Hair
Day 16 - Who is going to marry you?
Day 17 - Traditional wedding march or another song?
Day 18 - Reception food
Day 19 - vaile
Day 20 - Invitations
Day 21 - Wedding cake
Day 22 - Wedding topper
Day 23 - Who is going to be the flower girl?
Day 24 - Who is going to be the ring barrier?
Day 25 - Honeymoon
Day 26 - Who will be your brides maids?
Day 27 - Maid of honor?
Day 28 - Who will walk you down the ile?
Day 29 - Are you going to write your own vows?
Day 30 - Jewelery you will wear?

Mesti ada yang fikir aku ni gatal sangat, macam nak kahwin cepat.

Actually aku saje je taruk benda alah ni. Sharing is caring, right? Heee :D benda ni aku godek-2 kat tumblr and terjumpa. So aku share la kat sini.

To kak Mira -
Kak Miraa! Diana nak akak buat natang ni. Teheeee :D boleh kan? :p

You Might Also Like

12 comments

  1. ngee..
    memang mencabra betol cabaran ni..

    ReplyDelete
  2. Haha, tau takpe. Kalau nak, amik la :D

    ReplyDelete
  3. 30 days?haha..x sggup.gud luck ftin ;)

    ReplyDelete
  4. Haha! Abg stalker buat la juga :p
    Diana maybe buat lambat kot. Nak habiskan yg belum siap ni, hee :D

    ReplyDelete
  5. huhu, mncabar tol, HEHE



    p/s : tlg aen leh?

    http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/06/life-is-so-colorful-photo-contest.html

    ReplyDelete
  6. hahahaha kenapa akk? hahaha tapi best gak ni. haha adoi !

    ReplyDelete
  7. Hahaha! Saje nak sakat akak. Nak tengok sikit akak punya style nak kawen dgn abg Aydrin nanti :p

    ReplyDelete
  8. Hi. May i credit this game? mcm best. hihi. if can. reply kt my chtbox. thanks yaa :D

    ReplyDelete