New blog, new story! :)

May 16, 2011


Hello people! ;)



Okay, ni blog baru aku. Blog lama aku kena virus kot. Tu pun nasib baik Cik Pieka bagitau yang blog aku kena virus. Aku tak tau nak betulkan blog tu, so aku buat blog baru. Heeeee :D nak bagitau tu je.
Oh by the way, tujuan buat blog baru ni sebab nak lupakan semua kisah kat blog lama. Plus, blog lama tu banyak cerita yg tak berapa nak matang. Cerita budak sekolah, biasa lah ;)


Bye! :D

You Might Also Like

0 comments