10 things in 10 days

Day three : 10 things you hate

May 20, 2011


Actually banyak gila benda yang aku tak suka and benci. Tapi cuma boleh list-kan 10 je en. 


1st : Aku tak suka nightmare. Sumpah benci gila babi ah! Sebab bila aku dapat mimpi ngeri, aku mesti asyik fikir je benda tu. Then fikir benda negetif. Haih, lepas tu mula la rasa macam². Marah, sedih. Tak suka tauuu!

2nd : Aku tak suka smoker. Sangat² tak suka! Kalau ada kawan yg smoke depan aku, memang kena la en.

3rd : Aku tak suka orang taip tak betul. Macam gaya rEmPiT. Eeeee! Rimas wey! Lagi² macam gedik. Such as kita jadi itew, makan jadi mam, sayang jd cyunk. Eeeeeeee! Rasa macam nak tampar² je. Hello?! Boleh tak korang taip betul²? Kadang² susah kot nak baca apa yang korang send. Kalau ada yg tegur and guna ayat macam tu, memang aku tak layan la. Byebye la korang. Haha xD Btw, video ni untuk manusia² yg aku cukup menyampah bila guna ayat gedik and tak betul tu.




4th : Aku tak suka faker. Aku tengok sekarang ni kat facebook, ramai yg dah kena. Orang tu pakai gambar orang ni. Macam Eyla, Fyka, Syeera, ramai la en. Tak kan aku nak cite semua kot kat sini. Diorang lawa, tu pasal ramai yg tipu pakai gambar diorang. Betul tak? Nasib baik aku tak lawa, HAHA! :D

5th : Aku tak suka perempuan tu. Ya! Perempuan tu. Aku tak tau kenapa. Siapa dia? Biar aku je yg tau :D

6th : Aku tak suka make up. Ya! Tak suka sangat²! Fyi, aku tak pernah pakai bedak. Time kecik² dulu yela pakai bedak. And fyi, make up buat aku hodoh. Serious! Hahaha xD muka aku tak sesuai pakai make up, tu pasal aku tak suka. And bagi aku, orang yg pakai make up tu plastic! Girls, tak payah nak make up bagai la. Lagi² yg pakai over gila! Pakai lipstick merah menyala, eyeshadow sampai nak lebam mata, pakai bulu mata palsu. YUCKS! Geli doe. Dah macam pondan tak cukup sifat tau. HAHAHA! Pakai bedak, blusher sikit², pakai lip blam sudah. Tak payah nak over sangat.

7th : Aku tak suka kawan yg lupa kawan. Macam dah kenal time sekolah rendah dulu, then tiba² jumpa account FB dia. Bila tanya, 'ingat lagi tak?' Dia macam 'huh? sape kau?' Padahal dulu kemain rapat lagi wey. GRR! Tak suka tau!

8th : Aku tak suka bila aku cakap elok², dia nak tengking² aku pula. Macam CELAKA HARAM JADAH wey! Eeeeee! Menyirap gila! Orang tegur elok, boleh pula dia marah aku balik? @#$%^&! Haih, sabar je la. Kalau dah angin sangat, memang ada yg berdarah la en.

9th : Aku tak suka manusia yg annoying. Kau dah besar, be matured! Jangan nak tergedik sana, tergedik sini. Eeeee! Menyampah wey!

10th : Aku benci ulat. Segala ulat yg lembik, berlendir, segala yg kotor la! Eeeeee! Geli wey! =='

BYE!

You Might Also Like

6 comments

  1. suka no 9 2 sgt2! x suka manusia yg annoying~

    ReplyDelete
  2. Haha! Kan kan? Benci gila ohh!

    ReplyDelete
  3. mmg tak suka gak smoker ni menggangu privacy org lain meke tak sedar pun perkara tu berlaku syokkk dia je...fatwa keb. 2002 tak silap dah haramkan...

    ReplyDelete
  4. Yeah! Tapi diorg still smoke. Tak suka! =='

    ReplyDelete
  5. cepatnya, haha. i baru day 1 :p

    ReplyDelete
  6. Hahaha! Cepat la buat yg lain, tak saba nak baca :p

    ReplyDelete