10 things in 10 days

Day nine : 10 ways to win your heart

May 26, 2011


Seriously agak blur nak buat yg ini. Haha! Idk why. Like seriously aku tak tau.Nvm, aku cuba :)



1st : Aku cukup suka bila dapat chocolate dari lelaki and aku anggap dia sangat sweet macam chocolate tu. Hihi xD tak kisah la chocolate murah ke, mahal ke. Janji chocolate! :D

2nd : Kalau aku tengah down, tiba tiba dia nyanyi untuk aku bagi aku tenang. Awww! So sweet! But kena pandai pilih lagu la. Kalau lagu tu meaning dia betul betul mendalam, memang aku meleleh la. Haha xD

3rd : Aku suka kalau laki tu betul betul jaga aku time keluar. Takde nak mengajar aku balik lewat. Selalu balik awal :) maklum la, aku ni suka balik lewat, heee :D

4th : Kena pandai ambil hati family aku. Lagi lagi mak aku tu. Kalau diorang suka, aku lagi la suka! Haha xD

5th : Sape sape yg faham and sabar dengan perangai aku, bagus! :D

6th : Kalau ada yg bagi patung, memang aku peluk tiap tiap hari la! Memang aku sayang orang tu! Heee :D tak kisah la DOMO ke, bear ke. Asalkan boleh peluk :D

7th : Selalu ada dengan aku tak kira time aku happy or sedih :)

8th : Hormat aku sebagai seorang perempuan

9th : Ikhlas dengan aku

10th : Pandai buat lawak :D

You Might Also Like

2 comments

  1. haha susah kan? akk amek masa bape hari tah wat mende ni ;D

    ReplyDelete
  2. Hahaha! Susah gila la yg day nine ni. Yg sebelum ni relax je buat. Part ni yg payah. Rasanya day ten pun susah kot. HAHAHA!

    ReplyDelete