10 things in 10 days

Day four : 10 things you want to say to one person

May 21, 2011

*smart gila bilik dia!*

1st : Saya nak awak tau yg saya sayang sangat kat awak tau.

2nd : Saya rindu gila kat awak! Dah lama kita tak meet, kan awak kan? :(

3rd : Saya minta maaf ea kalau saya ada buat awak marah, sedih, kecik hati, terasa and kurang ajar dengan awak. Sorry tau awak! :D

4th : Awak, terima kasih tau sebab hadir dalam life saya and layan saya dgn baik. Awak baik sangat tau! :)

5th : Awak jangan terlalu jealous tau. Jangan risau, saya taknak yg lain pun :)

6th : Saya suka tengok awak senyum and dengar awak ketawa. Sweet tau! :D

7th : Awak jangan berubah tau, saya suka awak yg sekarang :)

8th : Kalau ada yg tak puas hati, bagitau je kay :)

9th : Eh, nombor 9 dah? Haha xD okay. Saya nak bagitau ni! Saya jealous gila dengan rambut awak tau! GRR!

10th : I LOVE YOU! :)

You Might Also Like

6 comments