10 things in 10 days

Day five : 10 wishes

May 22, 2011




1st : Aku harap aku boleh complete kan semua koleksi DOMO-kun aku :D

2nd : Aku harap semua kawan aku yg sekarang ni akan jadi kawan aku sampai ke tua and diorang tak kan lupa aku.

3rd : Aku harap aku boleh jumpa kawan time sekolah rendah dulu and diorang still ingat aku.

4th : Aku harap aku takde musuh.

5th : Aku harap semua masalah aku hilang macam tu je.

6th : Aku harap aku ada bilik sendiri, tak kongsi dengan sesiapa.

7th : Aku harap aku dapat laptop sendiri, VAIO :D

8th : Aku harap aku ada scooter sendiri, lepas tu letak sticker DOMO :3

9th : Aku harap aku dapat jumpa kawan FB aku macam Pieka, AlyaAja, ramai lagi la! :)

10th : Aku harap aku dengan dia kekal sampai bila² :)

You Might Also Like

4 comments